« »Rustige week voor Bitcoin koers!

Published on 08-06-2018

Bitcoin heeft afgelopen week een rustige koers gevaren. Een gemiddelde Marketcap van zo’n 4,5 miljard dollar maar slechts een beperkte koersschommeling. Op iedere Exchange is het verschil in de orderbooks en de bidoffers (het verschil tussen vraag en aanbod) minimaal en nauwelijks boven de 4% uitgekomen. Aldus afgevaardigden van een drie tal grote internationale Exchanges.

Ook de weergegeven koers van de afgelopen 7 dagen is rustig en leidt op geen enkele manier tot wanhoop of angst. Zie hieronder een rustige statistiek:

cmcstabiel.PNG

Wat staat er te gebeuren?

Juni en juli zijn doorgaans rustige maanden, veel mensen pakken hun vakantie. Zetten het hoofd op relaxen en ontspannen. De vele warme dagen dragen daar natuurlijk automatisch een steentje aan bij. Augustus /  September, wanneer de scholen weer beginnen en iedereen  plannen gaat maken voor het afsluiten van het jaar zijn de inleiding voor grotere successen. Of we de veel gehoorde $ 25.000,- gaan halen voor het einde van het jaar? Daar durf ik geen gif op in te nemen.  Ik blijf gewoon bij de voorspelling die ik vorig jaar februari al gedaan heb:

28 december 2018 staat de koers van onze Bitcoin op óf over $ 10.000,- .
Heb je Bitcoins? Hou ze lekker vast!  Wil je geld verdienen? Ga handelen!  Kun je dat niet zelf of heb je er de tijd niet voor, denk dan o.a. aan onze autotrader.  Daar kun je met een relatief laag bedrag profiteren van de volatiliteit van de prijs. De hele weg omhoog mag de prijs schommelen zodat er laag ingekocht kan worden en hoger verkocht!

Er zijn er nog wel meer! Wees je er echter van bewust dat je met investeren een strategie volgt. Eéntje die niet gestoeld is op een paar dagen traden, maar een investeringshorizon  van roulette.PNGminimaal een jaar. Wil je sneller geld verdienen of kwijt raken? Dan is het wellicht handiger om in één van de duizenden ICO’s wat te stoppen. De meeste staan daarvan gelijk aan een bezoekje aan het casino.

“Rien ne va plus!” :  Het geld is niet meer van U!

Voor wat betreft mijn voorspelling houd ik vast aan wat ik eerder geschreven hebben. BTC is nog niet helemaal hersteld van de neerwaartse trend die op 6 mei is ingezet. Het heeft al in drie gevallen gefaald om uit de trend te breken, waarbij de corrigerende rally van $ 7.040 naar $ 7.500 de laatste poging was om een ​​sterk ondersteuningsniveau vast te stellen voor korte tot middellange termijn groei.

Wanneer BTC blijft zien dat het volume stijgt op de mijlpaal van $ 7.550 en binnen de komende 72 uur $ 7.900 met succes overtreedt, zou het de dominante cryptocurrency mogelijk maken een bodem te bereiken van $ 7.040 en een sterke korte termijn rally te beginnen naar $ 8.500 en uiteindelijk zelfs richting $ 10.000 in de komende weken.

Wanneer BTC echter terugvalt naar $ 7300 en terugkomt in de $ 7.200 regio, is een daling naar de onderkant van $ 6000 waarschijnlijker en een daling op korte termijn tot $ 6800 is dan onvermijdelijk.

Bitcoin heeft toekomst, blijft en blijkt de sterkere crypto-eenheid!

MMF (Mark) Snijders

Sr. Coinnaisseur

1528462062842840ef80ea8f056831a596d6653b32.png