« 5% extra Bitcoins door samenwerking met Knaken.eu!»

Published on 04-05-2018

Met enige trots kunnen we zeggen dat we een intensieve samenwerking hebben met Knaken.eu. Eén van de eerste Nederlandse partijen waar je op een gemakkelijke manier met iDeal, Bitcoins en andere cryptocurrencies kunt kopen. Je hoeft niet heel ingewikkeld te beschikken over een Wallet of een App. Je kunt je aankopen veilig bij hen in een Wallet laten staan. Nadat een order is afgerond wordt er direct een inlog voor je aangemaakt voor het Knaken panel. Daar vind je een duidelijk overzicht van de investering en de behaalde resultaten. 

Het is geen Beurs met een bied- en orderboek, maar een soort van wisselkantoor. Door gebruik te maken van hun systeem kun je ook cryptocurrency betalingen accepteren van bijvoorbeeld Marktplaats of E-bay. Je kunt een betaal verzoek maken wat gemaild wordt naar de persoon die jou moet betalen.

Knaken is, net als BitBrokerTrade, op een multilayer platform. Goed beveiligd tegen hacks, zo wordt een groot gedeelte van de digitale valuta offline opgeslagen!  Vanuit het platform kun je ook gekregen of verdiende Bitcoins en andere currencies gemakkelijk omzetten in Euro's.

Wil je weten hoe het werkt? Ga hier naar Knaken.eu!  

En krijg 5% gratis Bitcoins tot 1 juli 2018.

 

De voorwaarden voor hun actie vind je hier of op hun pagina

 

51915254526526e8131aec359ff6ba2d44903fbbe0f69.JPG