« April? Bitcoin doet wat ie wil!»

Published on 01-05-2018

De cijfers van de grote cryptobeurzen, die worden bijgehouden door o.a. Coinmarketcap, Bitcointicker en nog enkele anderen. Tonen aan dat Bitcoin, ondanks de twijfels van traditionele financiële instellingen, zelfs enkele handelaren zoals Warren Buffet, erin is geslaagd om in het tweede kwartaal van 2018 haar winst vast te houden.

Bitcoin begon onder de $7.000, en zag op 1 april de eerste tekenen van opwekking toen er in een korte tijd meer dan $ 500 aan de waarde werd toegevoegd.

Het dieptepunt van minder dan $ 6.500,  leverde de daaropvolgende herhalingspatronen die investeerders gelukkig stemden. Het cumuleerde in een hoogte van $ 9.700 op 25 april.

Afgelopen maandag 30 april, was er een lichte terugval na het weekend, er werden in het weekend prijzen van $ 9.150 aangetikt. De commentatoren en handelaren wachten om te zien of de eerste week van mei een Bull- of een Bearmarkt zich zal ontpoppen.

De omzetten die gehaald worden liggen vooralsnog tussen de 8 en 8,5 miljard per dag! Degene die beweren dat Bitcoin een bubble is die over haar hoogtepunt heen is, praten marktgeluiden na maar hebben totaal geen idee van de omvang van dit bedrag.

Andere altcoins volgend de stabiele Bitcoin!

Er wordt voorspelt dat de piek- en trogperiode van de achtbaan die sinds januari wordt gezien, mogelijk plaats zal maken voor een relatief “stabiele” periode. Iets wat goed zal zijn voor het sentiment, maar minder aantrekkelijk is voor iedereen die short gegaan is of mensen die op zoek zijn naar tekenen van een definitieve volwassen leeftijd voor Bitcoin.

Dat in de maand april ook de 17 miljoenste Bitcoin is gemined, zorgt voor een stabiele groei. Met het toenemen van de moeilijkheidsgraad zal het, naar verluidt, nog tot 2040 duren eerdat alle 21 miljoen Bitcoins zijn verschenen.,

Aanvullend merk ik nog op dat ook partijen die in beginsel nogal negatief tegenover Bitcoins en andere Altcoins stonden, zich nu op de rand van hun stoelen schuifelen en zien wat Bitcoin doet en blijft doen. Het rijpen van deze pracht klassieker zorgt er bijvoorbeeld voor dat een RTLZ al masterclasses gaat geven. Het blijven natuurlijk commerciële uitspattingen, nu maar hopen dat ze voldoende echte professionals aantrekken om interessant te blijven.

Tot slot, Zowel Ethereum als Ripple hebben sinds begin april weer 75% van hun waarde teruggewonnen. Terwijl Litecoin sinds 1 april zo’n 30% in waarde is gegroeid. Deze laatste munt heeft in potentie zijn hoogtepunt nog lang niet bereikt en is naast nieuwkomer Remme, wat ons betreft de moeite waard om in te investeren.

Het  portal van Bit Broker Trade overstijgt de groei van de Bitcoin met zo’n 40%, door  dankbaar gebruik te maken van de volatiliteit van de munt. Koersschommelingen zijn de bron van  rendement binnen het systeem. 

Wil je meer weten? Heb je vragen? Iemand nodig om te vertellen over Bitcoins, Altcoins of Blockchain, neem dan contact met ons op:  mark@bitbrokertrade.com

Mark Snijders

Coinnaisseur.