« »Veiligheid Voorop!

Published on 05-04-2018

Communicatie over het internet is normaliter openbaar: alles kan worden onderschept. Met een SSL-certificaat is het verkeer van en naar een website versleuteld, waardoor derden de gegevens niet meer kunnen inzien. Een SSL-certificaat is bovendien belangrijk voor de identiteit van de website en de eigenaar daarvan. Én het beïnvloed uw positie in de zoekresultaten bij Google.

SSL staat voor Secure Sockets Layer en versleutelt het dataverkeer tussen de website en haar bezoekers. We gebruiken inmiddels de derde versie van SSL die eigenlijk Transport Layer Security (TLS) heet. Het is een encryptieprotocol voor de authenticatie en beveiliging van gegevens die via het internet worden verzonden. SSL vormde de basis voor TLS, maar de naam SSL wordt echter nog altijd gebruikt als het gaat om het beveiligen van de internetverbinding.

Omdat wij wachtwoorden, persoonsgegevens en betaalinformatie verwerken is SSL een absolute must. Het feit dat dataverkeer onderschept kan worden is een groot risico. Een manier om dit onmogelijk te maken is door de verbindingen van en naar de website te versleutelen. Dit versleutelen gebeurt met SSL en daarvoor is een certificaat nodig.

Een SSL-certificaat wordt uitgegeven door een Certificate Authority (CA). Hierbij getuigt de CA dat het toebehoort aan de persoon of organisatie die in het certificaat wordt vermeld. Zodoende controleren zij de identiteit van de aanvrager.

Onze informatie website (www.bitbrokertrade.com) en onze trader (trader.bitbrokertrade.com) hebben ieder hun eigen certificering. Dat komt omdat we voor onze site gebruik maken van de website bouwer MijnRetail.nl  waar wij in het verleden zakelijk bij betrokken zijn geweest. De Trader is een separate applicatie. Met meerdere gevoelige informatie verwerking waarvoor DWiGiB volledig verantwoordelijk is. 

Heeft u hier vragen over? Stel ze ons gerust! dat kan op onze contact pagina

152274219651daf9270b52fcebb6023556edb1de2d.jpg