« MIGRATIE NIEUWE SOFTWARE

Published on 02-01-2020

2 januari 2020 voeren we een migratie uit naar onze nieuwe, verbeterde software. 

Het afgelopen jaar hebben we heel hard gewerkt aan deze update die noodzakelijk is om de groei die we voor ogen hebben te realiseren. Daarnaast was er een vraag vanuit de klanten om ook in andere Cryptovaluta te kunnen handelen. Wij hebben geluisterd, geploeterd en geprogrammeerd.  Maanden van testen en door testen, maken en opnieuw maken. Leiden en lijden.  En toch vandaag gaan we tussen 17.45 en 21.45 de migratie van onze bestaande klanten doorvoeren. 

Vanaf 19.00 uur zou iedereen weer normaal moeten kunnen inloggen. Zich verbazen over de wijzigingen die we hebben doorgevoerd. Beter inzicht krijgen in de rendementen en in de manier waarop zaken zijn weergegeven. Klaar om te kunnen groeien en uitbreiden, twee speerpunten voor 2020.

Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de affiliate mogelijkheden. Deze zullen als 2e update dit jaar worden doorgevoerd. Mocht je tips hebben, functionaliteiten missen, laat het ons weten in update@bitbrokertrade.com .

Misschien is niet alles bruikbaar of hebben we overwogen redenen om dingen niet of later toe te passen. Maar we horen graag wat jullie verbeterd willen zien.

Namens het hele team van Bit Broker Trade, wens ik jullie een heel goed en rendementvol 2020!

Mark

bbupdate-1577963829.PNG