« Meeste Bitcoinmiljonairs Ooit!

Published on 15-10-2019

Het aantal BTC-adressen met meer dan duizend Bitcoins heeft deze maand een recordhoogte van over de 2000 bereikt.

In 2019 is het aantal Whaleadressen sterk toegenomen, wat institutionele voorraden of een toestroom van beurzen kan zijn.  Bakkt is waarschijnlijk zo'n adres omdat het Bitcoin moet opslaan voor haar fysiek geleverde futures. Zo’n enorme piek werd ook gezien in december 2018 toen de Bitcoin-prijzen de bodem bereikten met iets minder dan $ 3.200.

Whales hadden ook veel Bitcoin kunnen verzamelen tijdens de bearmarket van 2018 en nu zijn ze ze gewoon HODLing.  Kopen wanneer de koersen dalen, is zelfs voor ervaren handelaren eng, maar bearmarkten bieden vaak uitstekende kansen om te profiteren van goedkopere activa.

De groei van adressen die meer dan 1000 BTC bevatten, is een bewijs dat bovenstaande aan de gang is en zou ook een indicatie kunnen zijn dat grotere beurzen meer van deze digitale activa hebben.

 SLECHTS 12.000 Bitcoin Miljonairs

Een grafiek, gepubliceerd door analist Willy Woo, heeft aangetoond dat het aantal BTC-miljonairs slechts 12.000 van de 36 miljoen wereldwijde miljonairs bedraagt.

"Dit is de grafiek voor het aantal Bitcoin-miljonairs in de loop van de tijd, ongeveer 12.000 nu. Er zijn 36 miljoen miljonairs op deze planeet, het zit nog volledig in een vroeg stadium als je je bedenkt dat Bitcoin de nieuwe valuta kan worden."

 Knipsel.PNG

 Knipsel2.PNG

* bruto benadering, gebruikt saldo in unieke adressen

 Dit aantal zal naar alle waarschijnlijkheid tegelijk met de prijs en de acceptatie toenemen. Bitcoin is nog steeds erg volwassen als activaklasse en technologie, omdat dit het potentieel van een wereldwijde valuta-toename evolueert. Het aantal Bitcoins wat nodig is, tegen de prijzen van vandaag, om lid te worden van die “ongrijpbare” club is 120.

NIEUW HASH RATE ATH (All Time High) 

De status van het Bitcoin-netwerk ziet er ook erg goed uit. De hash-snelheid heeft volgens Bitinfocharts.com een ​​nieuw record van 110.19 EH / s bereikt. Hash-snelheid is een maat voor het berekenen van rekenkracht en netwerkbeveiliging en is de laatste twee jaar gestaag toegenomen.

Slechts twee maanden geleden tikte de hashsnelheid 80 EH / s aan en het is het sindsdien 37% gegroeid in relatief korte tijd. Vorige maand bereikte we voor het eerst 100 EH / s en er worden voortdurend nieuwe hoogtepunten gemaakt terwijl het netwerk van kracht naar kracht gaat.

214-bitcoin-3024279-1920-1571135583.jpg