« »Gelukkig de koers daalt!

Published on 15-08-2019

Waarom volatiliteit zo belangrijk is…

 

Gisteren had ik een leuk gesprek met een klant. Samen “een vorkje prikken” om het maar eens heel banaal te brengen. We hebben het over van alles gehad tijdens dat gesprek en ineens volledig uit het niets begint hij flink te glimlachen en zegt:”Gelukkig de koers daalt!” en hij bleef me daarna lachend aankijken. Al snel vervolgde hij zijn verhaal :”Hij heeft de afgelopen twee dagen wel 4 pockets gekocht. En ik weet zeker dat de koers toch weer omhoog komt.”Ik ben blij met de koersdaling van de Bitcoin."

Vrienden van hem HODL-ers hebben de koersschommelingen met Argusogen in de gaten gehouden. Ieder daling en of stijging is direct een winst over verlies in hun portefeuille. Iedereen die met Bit Broker Trade zijn vermogen laat groeien heeft in de afgelopen periode tussen de 8400 en 10.000 de koers al 4 keer op en neer zien gaan en dus al 4 keer een winst gepakt. Door de huidige daling pakken ze straks op de volgende stijging NOG een keer extra een rendement.

Door wat meer actief de koers te volgen had hij gezien dat dit dus de reden is waarom wij zeggen dat we de koers van Bitcoin ten alle tijden verslaan. We nemen in een volatiele markt (beweeglijke markt) een paar keer het rendement, wat daardoor ook automatisch compound (samengesteld rendement geeft).

 

Aan de achterkant wordt hard gewerkt aan verbeteringen en vernieuwingen. Lang niet alle klanten zijn al over op de nieuwe trading software ondanks verschillende berichten die we hierover gestuurd hebben.  Zorg dat je optimaal gebruik blijft maken van de software en maak de overstap. We zullen de “oude trader” tot uiterlijk einde van dit jaar blijven servicen, tegelijkertijd verwachten we dat iedereen tegen die tijd de overstap wel zal hebben gemaakt.

Wat een aantal van onze klanten nog niet van ons weten is dat we op verzoek heel veel informatie verschaffen over Bitcoin en Blockchain in het bijzonder. U kunt ons vragen om lezingen te geven of de implementatie bij uw bedrijf te onderzoeken. Als u dat wilt neem dan eens vrijblijvend contact met ons op:  lezing@bitbrokertrade.com

 

Wij zijn dol op de schommelingen, stilstaan is namelijk achteruitgaan...

 

509-774-gelukkig-de-koers-daalt-1565854427.PNG