Hoeveel rendement hebben jullie tot nu toe gemaakt?

Antwoord:

Het door het systeem behaalde rendement van 2017 was gigantisch hoog, over de 800%. 

Wanneer je naar 2019 kijkt is het rendement 48 % . 

Het is niet mogelijk om deze rendementen te garanderen. Ze zijn afhankelijk van de totale market cap van Bitcoin(s) de volatiliteit en het instapmoment van de investering.

Simulaties met historische Bitcoin trading data laat zien dat BitBrokerTrade een jaarrendement tot 70.2% gemakkelijk kan halen.

De trader zal alleen Bitcoins verkopen als er winst gemaakt kan worden.  Bij de strategie om alleen te verkopen met winst hebben we de aanname gemaakt dat Bitcoin op de langere termijn een stijgende koers heeft. Hierdoor kan de trader wachten totdat reeds aangekochte pockets met Bitcoin weer met winst verkocht kunnen worden. Dat betekent dat in een langdurige dalende markt er in de worst-case situatie weinig tot geen rendement gehaald kan worden. Het afdekken met "put- & calloptions" om in een dalende markt ook te verdienen is helaas nog niet mogelijk.

Het rendement van de trader hangt heel erg af van de markt. Als de koers van Bitcoin flink schommelt dan haal je met de trader het beste rendement. Als de koers van Bitcoin langdurig blijft stijgen dan haal je het meeste rendement met HOLD.

Let op: Rendementen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Investeren in Bitcoin(s) wordt door veel mensen gezien als risicovol en dat betekent ook voor het gebruik van Bit Broker Trade. Investeer dus nooit meer dan je kunt missen!

AFM.png

 

Ga terug naar FAQ.