Disclaimer

Rendement
Simulaties met historische Bitcoin trading data laat zien dat BitBrokerTrade een jaarrendement van 70.2% gemakkelijk kan halen.

De trader zal alleen Bitcoins verkopen als er winst gemaakt kan worden.  Bij de strategie om alleen te verkopen met winst hebben we de aanname gemaakt dat Bitcoin op de langere termijn een stijgende koers heeft. Hierdoor kan de trader wachten totdat reeds aangekochte pockets met Bitcoin weer met winst verkocht kunnen worden. Dat betekent dat in een langdurige dalende markt er in de worst-case situatie weinig tot geen rendement gehaald kan worden. Het afdekken met "put- & calloptions" om in een dalende markt ook te verdienen is helaas nog niet mogelijk.

Het rendement van de trader hangt heel erg af van de markt. Als de koers van Bitcoin flink schommelt dan haal je met de trader het beste rendement. Als de koers van Bitcoin langdurig blijft stijgen dan haal je het meeste rendement met HOLD.

Let op: Rendementen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.

Exchange
Je geld en Bitcoins staan tijdens het handelen op de externe Bitcoin exchange. Hiermee loop je risico. Voorbeelden van risico’s: Fraude gepleegd door de eigenaren van de exchange, hackers die de exchange binnendringen, etc.. Ben je bewust van deze risico's BitBrokerTrade.com is nooit verantwoordelijk voor beslissingen van je Exchanges waar mee gehandeld wordt.

BitBrokerTrade.com
Je API-key om te handelen met je Exchange is encrypted opgeslagen op een beveiligde server van BitBrokerTrade.com. Als deze API-key gestolen wordt, en de hackers lukt het om de sleutel te de-crypten dan kunnen ze zonder je toestemming handelen onder je eigen account. Het is voor hackers niet mogelijk om USD of Bitcoins uit je account te halen omdat de API-key daartoe te weinig rechten heeft.

Bitcoins
Investeren in Bitcoins wordt door veel mensen gezien als risicovol en dat betekent ook voor het gebruik van Bit Broker Trade. Investeer dus nooit meer dan je kunt missen!