6. Credits-Tegoed kopen

Koop Credits.png

6. Credits/Tegoed kopen:

Deelname aan BitBrokerTrade.com is kosteloos totdat het systeem voor jou rendement gemaakt heeft. De "Fee" die wij daarvoor in rekening brengen wordt afgeschreven van je credits. 1 Credit kost 1 Euro. Dit noemen wij het zogenaamde prepaid tegoed.

Het prepaid tegoed werkt hetzelfde als het prepaid tegoed van een telefoon. Hier vindt nooit restitutie op plaats. Wij raden je aan om daarom zo'n 5% van het door jou gestorte geld op Bitstamp te reserveren als prepaid tegoed. Wanneer het saldo van het prepaid tegoed, 0 of zelfs negatief is, zal de software je automatisch een waarschuwingsmailtje sturen. De autotrader stopt dan en wacht met verdere acties tot jij je tegoed hebt opgewaardeerd.

Wij schrijven bij ieder rendement wat de trader automatisch voor je gemaakt heeft, 20% van het door jou behaalde rendement af van je tegoed/credits.

Dat wil zeggen dat als je op enig moment € 100,- rendement gemaakt hebt wij € 20,- van je prepaid tegoed afhalen.

Voorkom dat het saldo 0 of negatief is, zodat je geen enkele kans op een fantastisch rendement misloopt.

De Fee wordt o.a. gebruikt om het systeem draaiend te houden, te beveiligen en verder door te ontwikkelen.

Ga naar de Trader en open in het menu het item Credits: 

Credits BBT.PNG

Vul onder het aantal credits rechts van de pagina in hoeveel credits (minimaal 25) je wilt kopen. Daarna klik je op de groene pijl en word je doorverwezen naar de pagina van onze serviceprovider.

betaling.PNG

Nadat de betaling met succes is afgerond staan de credits bijgeschreven.

Gefeliciteerd, je hebt alle stappen doorlopen. Door de MACD-methode kan het tot 290 minuten duren voor het systeem de eerste aankoop voor je doet. Daarover hoef je je geen zorgen te maken. Heeft het systeem geen aankoop gedaan de eerste 24 uur, stuur dan een email naar hulp@bitbrokertrade.com  En een medewerker neemt contact met u op!

Klik hier voor extra informatie over Google Authenticator.